Even kennismaken…

Na de oprichting van ReaNed in het voorjaar van 2014 is er een vliegende start gemaakt door diverse projecten uit te voeren voor enkele woningbouwverenigingen en particuliere beleggers.

Momenteel worden er steeds meer projecten voor bouwbedrijven en installateurs uitgevoerd.

ReaNed is onderscheidend in de applicatiemarkt door vooraf te bepalen welke technische oplossing het beste kan worden toegepast en daardoor vooraf de prijstelling vast te leggen. Dit in tegenstelling tot de collega-applicateurs die hooguit een prijsopgave per type sparing opgeven, zonder vooraf de aantallen en exacte uitvoering vast te stellen.

Door deze werkwijze is het voor opdrachtgevers en aannemers/installateurs mogelijk om vooraf goed financieel inzicht te hebben en tijdens het bouwproces te houden.

Indien gewenst kan ReaNed de gehele financiele administratie en het stelposten beheer overnemen.

Uiteraard verzorgt ReaNed een sluitende administratie van de uitgevoerde werkzaamheden, waarbij de logboeken worden ingevoerd in een systeem dat voor de opdrachtgevers benaderbaar is via internet met een inlogcode.

Hierdoor is het onderhoud van de brandwerende voorzieningen na de realisatiefase optimaal te beheren.

ReaNed werkt uitsluitend met materialen van de hoogste kwaliteit. Door intensieve samenwerking met onze vaste leveranciers borgen wij deze kwaliteit. Alle materialen zijn voorzien van de vereiste CE-markeringen en voldoen aan de laatste producteisen.

Onze leus is: “kwaliteit zonder zorgen”.
 

Door onze afspraken na te komen, kwaliteit te leveren en mee te denken in oplossingen willen wij onze opdrachtgevers technisch en organisatorisch ontzorgen.

Hopelijk hebben wij uw nieuwsgierigheid gewekt. Neem gerust contact met ons op voor een nadere kennismaking. Wij komen graag naar u toe.